Feltételek

Kiválasztottunk Ön számára a felgontosabb pontokat, melyek a megrendeléssel kapcsolatosak. A teljes általános szerződési feltételek itt találhatja meg.

Bevezető rendelkezések

A következő feltételek vonatkoznak a vásárló által minden leadott megrendelésre a webáruházban @domian, és aprólékosan meghatározzák a vásárló és eladó jogait és kötelezetségeit. Minden feltétel, ami a szerződésben szerepel, összhangba van hozva a Cseh Köztársaság jogrendszerével. Ha a szerződő fél egyben a fogysztó is, akkor a feltételeket a Polgári Törvénykönyv 89/2012 –es törvénye szabályozza, valamint a 643/1992 függelék - a fogyasztói jogok védelmének törvénye. Ha a szerződő fél nem a végső ugyfél, akkor a feltételeket a Polgári Törvénykönyv 89/2012 –es törvénye szabályozza.

Elválaszthatatlan része ezeknek az általánok szerződési féltételeknek a szállítási feltételek és a reklamációs rend is.

Forgalmazó:

cégnev: X-Trader.cz, s.r.o.
székhely: Na Nábřeží 1459/8a, 736 01 Havířov - Město, CZ
telefonszám.: +36 306 555 747
e-mail: info@wayfarer.hu
cégjegyzékszám: 278 55 660
adószám: CZ 278 55 660

Az eladó X-Trader.cz s.r.o. az fenti iktatószámon törzskönyvezett a cégjegyzékben az Ostavai Helyi Bíróság vezetősége által, C 31830. 

Adatvédelem

A szémélyes adataid számukra rendkívül fontosak. Az adataid feldolgozásakor ezért az Általános adatvédelni rendelettel elveivel öszhangban dolgozunk, azaz a GDPR-rel. Több információt az adatvédelemmel kapcsolatban ITT találhatsz.

Fogalmak

Fogyasztói szerződés

Az adásvételi szerzõdés, szerződés a műalkotásról és más szerződések a felhasználói szerződések közé tartoznak, ha az egyik oldalon a vásárló van a másik oldalon pedig az eladó.

Forgalmazó

Az X-Trader.cz s.r.o. ha elfogad egy szerződést, akkor az üzleti tevékenysége részeként teljesíti a rá vonatkozó feltételeket.

Vásárló - fogyasztó

A vásárló – fogyasztó egy olyan személy, akire szerződés kötéskor nem vonatkoznak üzletkötő vagy más vállakozói tevékenységek.

Vásárló – nem fogyasztó

Vásárló – nem végső fogyasztó, olyan személy, akire a szerződés kötésekor vonatkoznak az üzletkötő vagy más vállakozási tevékenységek.

Megrendelés módja

Minden rendelés leadásával, a vásárló elfogadja az itt megfogalmazott felhasználási feltételeket, miközben a megrendlést többféle módon is le lehet adni.

Lehetséges megrendelések

Megrendelés kötelező adatai

  • Számlázási adatok (kötelező adat) – keresztnév, vezetéknév, teljes cím
  • Szállítási cím (nem kötelező adat) – keresztnév, vezetéknév, teljes cím
  • Kapcsolat (kötelező adat) – email cím, telefonszám
  • Termék (kötelező adat) – név, mennyiség, illetve más adat, mely szükéges a megrendelt termék felismerésére (méret, szín, stb.)
  • Szállítási és fizetési mód (kötelező adat) – utánvét vagy személyesen
  • Kiegészítő információk (nem kötelező adat) – megjegyzések a megrendeléshez

 

Fizetési módok

  • Utánvét - az áru átvételkor kell kifizetni a szállítónak készpénzben vagy hitelkártya vagy bankkártya használatával
  • Személyes átvételkor az átvevőhelyünkön - fizetni készpénzben vagy hitelkártya vagy bankkártya használatával

Számla

A számlát a megrendeléséhez elektronikus formában fogja megkapni a megadott e-mail címre ugyanazon a napon, mikor a termék ki lesz szállítva. Ha szeretné a számlát eredeti, nyomtatott formában is, kérjük, hogy kérést továbbítja az alábbi e-mail címre: info@wayfarer.hu és a számla hozzá lesz csatolva a megrendelt termékekhez.

Az elektronikus szálma megfelel a törvénynek, mely ezeket a kötelezetségekket szabályozza – tartalma a 235/2004 törvény szerint (§ 28) az általános forgalmi adóról, illetve a 536/1991 törvény a könyvelésről.
Posíláním daňových dokladů v elektronické podobě jsme se připojili ke společnostem, které se tímto krokem snaží přispět k ochraně životního prostředí.

Az elektronikus számlák kiállításával csatlakoztunk azokhoz a cégekhez, mely ilyen módon is hozzájárulnak a környezet védelméhez. 

Kérjük, hogy a számlát gondosan őrizze meg, mert általában garancialevélként szolgál a megvásárolt termékhez. A számlát megtalálja a felhasznállói profilban is, miután regisztrált a  ~ Wayfarer.hu, innem bármikor újra kinyomtathatja.

Nem teljes megrendelés kiszállítása

Ha véletlenül nem leszünk képesek a teljes megrendelést kiszállítani, akkor ebben az esetben a megadott telefonszámon fel veszük önnel a kapcsolatot, legkésőbb a megrendelést követő napon. Ha ez valamiért nem sikerül, azonal egy információs e-mailt küldünk. Ha 24 órán belül nem kapunk választ, a nem teljes megrendelést kiszállítjuk és a postaköltség ingyenes lesz. Ha így a megrendelés nem fel meg az elképzelésének, akkor nem kell hogy átvegye, vagy a mi költségünkre küldje vissza.

A szerződés lemodása

A vásárló a termék átvételétől számított 14 napon belül jogosult indoklás megadása nélkül kihátrálni a megrendeléstől. Ebben az esetben a nem károsult terméket és a kitöltöt űrlapot küldje vissza erre a címre: Reklamáció, Wayfarer.hu, Postafiók 1395, Budapest 1464, Magyarország.

Adatvédelem

A fogyasztókról szóló információk a Cseh Köztársaság jogai alapján, különsöképp a 101/2000-es függelékben foglaltakra, a személyes adatok jogok szerint kerül megőrzésre. A fogyasztó összes személyes adata bizalmas és harmadik fél számára csak kivételes esetben vannak továbbítva és csak olyan formában, mely öszhangban van a szerződéssel. A fogysztó egyetért azzal, hogy a szükséges adatok, tehát a címe és az elérhetősége, továbbítva lesz a futárszolgálatnak, kizárólag arra a célra, hogy a megrendelés sikeresen ki legyen szállítva.

A fogyasztó továbbá egyetért azzal, hogy 14 napon belül a megrendelése után, a Heureka.cz webáruház kérdőíve lesz neki elküldve. Így nyilvánosan is kiértékelheti a megelégedetségét illetve megelégedetlenségét a vásárlással és tapasztalatát megoszthatja másokkal is.

Kedves vásárló, kérjük figyeljen oda a csomag súlyára, mely nem haladhatja meg a 2 kg-t. Ha a csomag nehezebb mint 2 kg, akkor meg kell mondani a posta munkásának, hogy a 94-es Budapesti póstán kell hagyni a csomagot. Ha lehetséges, akkor kérjük, hogy egy megjegyzés formájában ezt tüntesse fel a csomagon is nagy betűkkel (ellenkező esetben lehetséges, hogy a csomag automatikusan vissza lesz küldve).

Előre is köszönjük

Záró rendelkezések

Ezek az általános szerződési feltételek 2014 január 1 –től érvényesek és érvényteleníttik az összes eddigi rendelkezést a termékek megrendelésével kapcsolatban.Společnost X-Trader.cz s.r.o. si vyhrazuje právo na změny těchto obchodních podmínek bez předchozího upozornění.

Az X-Trader.cz s.r.o. fenttartja a jogát, hogy ezeket az általános szerződési feltételek megváltoztathatja anélkül, hogy erre előre figyelmeztetne.